top of page

Andre tilbud

 

 

Bådture

Vi ejer en 19 fods åbenjolle, der er godkendt til sejllads med passagerer. Båden der kan tage max 4 passagerer og 2 besætningsmedlemmer opfylder alle myndighedernes krav om sikkerhedsudstyr. Da al sejllads i Grønland er afhængig af vejrliget kan en sejllads ikke bestilles forud, men skal købes på stedet som tilvalgsmulighed.

 

 

Bemærk!

Vejrliget er al afgørende for alle udendørsaktiviteter i Grønland, vær derfor forberedt på at fastlagte afgangstider kan blive ændret og at ture sågar kan blive aflyst på grund af vejrforholdende.

 

SikuAput.gl

 

 

Hvalsafari

Hvalsafari ombord på en åben jolle, hvor der er store muligheder for at tage billeder af hvaler. Først på sæsonen følger vi Grønlandshvalen og senere på sommeren er det pukkelhvaler, finhvaler og sildepiskere, der imponerer os med deres store bevægelser. Obs. turen er en tilkøbsmulighed som skal købes på stedet og man kan kun tage på hvalsafari i stille vejr og i roligt vand.

 

Varighed:       Ca. 2 timer

Sæson:          April – medio maj og juli – september

Deltagere:      4 pers.

Pris:               DKK 850,- pr. pers.

SikuAput.gl

Bygdetur til Kangerluk

Oplev sommerlivet i en grønlandsk bygd. Kangerluk er Qeqertarsuaqs eneste bygd der har omkring 35 indbyggere. Bygden ligger i et smukt område i en fjord nordfor Qeqertarsuaq by. Sejltiden til Kangerluk har en varighed af ca. 1 time og 15 min. Obs. turen er en tilkøbsmulighed som skal købes på stedet og man kan kun tage på bygdetur i stille vejr og i roligt vand.

 

Varighed:       Ca. 7 timer

Sæson:          01. juli – 15. august

Deltagere:      4 pers.

Pris:               DKK 2.000,- pr. pers.

SikuAput.gl

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page